Aangepast zoeken

gemakkelijke recepten en eenvoudige gerechten
Eenvoudige en Lekkere Recepten

Home | Links |

U bent hier: Home/ Recepten/ Bijgerechten/ Wortelstamppot


Wortelstamppot

Wortelstamppot

Ingredienten

Voor 2 Personen:

- 4 grote aardappelen (geschild, in stukken gesneden)
- 6 grote wortelen (geschild, in stukken gesneden)
- 1 ui (fijngesneden)
- 3 laurierblaadjes (gekneusd)
- water
- peper, zout en nootmuskaat
- scheutje melk

Bereidingswijze

Doe de stukken aardappelen, wortelen en ui in een kookpot en zet alles onder water. Voeg de laurierblaadjes toe en breng aan de kook. Laat het geheel 25 minuutjes pruttelen tot de aardappelen en de wortelen gaar zijn. Giet het water af en verwijder de laurierblaadjes. Breng op smaak met peper, zout en veel nootmuskaat. Voeg een scheutje melk toe en pureer alles met een vork of een stamper.

Lekker met bloedworst of chipolataworstjes.




















Home | Links |

©Alle Rechten Voorbehouden | Disclaimer en Privacy